søndag, maj 18, 2014

Tanker om at blogge


Ting tager tid. Nogle ting tager lang tid.
Og for mig tager det, åbenbart, også lang tid at finde vej tilbage til bloggen. 

Det er gået op for mig, hvor mange tanker og følelser, der egentlig hænger sammen med det at blogge for mig. Jeg bliver ofte i tvivl, sammenligner mig med andre og bliver derved usikker på mig selv. Kører det op indeni mit eget hoved - er jeg nu god nok? Er det jeg kan tilbyde okay? Er der nogen, der gider følge med? Har jeg overhovedet noget at byde på? Har jeg egentlig lyst til at lægge helt mit liv "derud"? Jeg kan præstere mange modsatrettede følelser i sådan en indre diskussion, selvfølgelig nok i et evindeligt forsøg på at være sin egen og helt speciel.

Når jeg så alligevel er så fokuseret på gerne at ville blogge fortsat, er det fordi, jeg ikke kan lade vær'. Simpelthen. Det giver noget ganske særligt, og er man først begyndt/blevet bidt af det, er det nok svært at slippe det fuldstændigt igen. Det tager tid at blogge, ja, både sådan timemæssigt men også i tankevirksomheden, men (for mig) tager det nok ligeså lang tid ikke at blogge! Fordi det alligevel fylder så meget i bevidstheden, i hverdagen. 

Jeg har blogget (on/off) og færdedes i blogverdenen længe efterhånden, og jeg har også mærket hvilke gode oplevelser, der kan følge med og hvilke dejlige mennesker, man kan komme i kontakt med. Mennesker (typisk kvinder), som man mødes med på en helt anden måde end når man møder andre for første gang. Fordi det er nogle, man kender lidt, allerede inden man møder dem første gang. Man har en klar fornemmelse af hvem de er, deres familie, hjem og drivkraft, deres værdisæt, hobbyer og interesser. Typisk har man jo rigtig, rigtig meget tilfælles med blogbekendtskaberne, og netop dét giver et fantastisk udgangspunkt for at et nyt venskab kan vokse. Det er noget særligt, synes jeg.

Jeg har tidligere været rigtig glad for at blogge - og kan mærke, at jeg kan blive det igen. Sådan rigtigt tror jeg. Jeg i hvert fald igen virkelig lyst. Så sådan helt beskedent håber jeg, at I vil tage godt imod. Her er jeg - jeg glæder mig til at deltage aktivt igen

10 kommentarer:

 1. Kan følge SÅ mange af dine tanker!!! De ligner dem i mit hoved. Men vil glæde mig til at du er tilbage her kære L!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker også, at der helt klart er andre end mig, der går med nogle af alle disse tanker. Det er lidt tosset, ikk? Jeg øver mig i hvert fald i bare at "gøre mere" og ikke tænke det hele til døde.. ;)

   Slet
 2. Jeg følger med :)
  Kan ikke helt forholde mig til tankerne, for jeg blogger for mig selv, eller hvordan skal jeg forklare det...
  Jeg blogger om det jeg vil og det der interesserer mig :)
  At nogen så finder det interessant er jo fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt! :)
   Jeg forsøger virkelig også at blogge for mig selv og (selvfølgelig) om det jeg gerne vil - men jeg kan (desværre) ikke se mig fri for, at der en gang i mellem dukker lidt præstationsangst/usikkerhed op. Men jeg forsøger virkelig, at lade det være de andre tanker, der fylder mest :)

   Slet
 3. Du har helt klart noget at bidrage med! Jeg har efterhånden fulgt dig længe i blogverden, og også mødt dig til træf i Århus for nogle år siden. Du er så sød, og jeg glæder mig til du blogger lidt mere igen:)
  Kh Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Siri.
   Tak for de søde ord.
   Du kan tro, at jeg sagtens kan huske, vi mødtes til blogtræffet i Aarhus for så længe siden. Det var hyggeligt.
   Jeg håber, du har det godt? Af en eller anden grund er du forsvundet fra min blogroll (måske fordi jeg primært bruger Bloglovin' nu) - jeg smutter straks forbi dig nu :)

   Slet
 4. dejligt at du er tilbage

  SvarSlet
 5. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet