mandag, november 11, 2013

Vintage-aften

Som nævnt tilbragte jeg lørdag aften med en flok dejlige damer og alverdens vintage-sager.
Tanya havde for aftenen flyttet Style Me Betty til Aarhus og pludselig kunne vi, pynte-syge damer, rode og røre og prøve alle de forskellige ting fra butikken - både smykker, hatte og kjoler. Det var simpelthen så fedt og krydret med sludren, dejlig musik, snacks og bobler var det en virkelig hyggelig aften.
Jeg forelskede mig i en helt del i løbet af aftenen - specielt alle hattene havde jeg svært ved at slippe (jeg fik vist også prøvet dem alle sammen - og kunne sikkert også have købt dem alle). Jeg endte med en enkelt fin hat og et par andre småting. Dem viser jeg ved senere lejlighed.
Jeg blev helt forblændet af de mange fine ting på aftenen og kunne så slet ikke finde ud af, hvad jeg virkelig ønskede mig og ønskede mig at købe. Kender I ikk det?

Jeg kan stadig kun anbefale at klikke sig forbi Style Me Betty. Det er sådan en fin butik med mange forskellige, underfundige, fine og specielle varer. Man behøver ikke være dedikeret vintagefan for at kunne forelske sig i noget fra butikken - man kan sagtens bruge butikken, hvis man ønsker sig noget ganske unikt, som man ikke lige møder andre i eller med. Det finder jeg personligt stor glæde ved. 

1 kommentar:

  1. Jeg er stadig så ærgerlig og misundelig over jeg ikke kunne være med, hvor ser det bare helt vildt hyggeligt ud. Jeg kender alt for godt følelsen, at der er så meget fint at man slat ikke kan se skove for bare træer.. Og der var vist mange smukke perler på de bøjler og i sættekassen - Håber Tanya vil komme til Århus igen på et tidspunkt..

    SvarSlet